Inspirativní event Global Investment Summit se pomalu ale jistě blíží. Uskuteční se 1. února 2023 v prostorech Martinického paláce na Pražském hradě. Na události vystoupí více než 50 speakerů z Česka, Slovenska i zahraničí. Účastnit se ho bude přes 500 investičních nadšenců, a to z řad začátečníků i zkušených matadorů. Proběhnou zde přednášky investorských jedniček, panelové diskuze i praktické workshopy.

Vystoupí zde přední čeští investoři, ale také investoři ze zahraničí. Těšit se můžete třeba na Jiřího Hlavenku, Danu Bérovou, Ondřeje Bartoše, Jana Hlavsu, Petra Šímu, Lukáše Kovandu a spoustu dalších. Zvýhodněné vstupenky můžete zakoupit se slevovým kódem FINTREE. Získáte tím slevu 30 %!

Jaká témata vás na Global Investment Summit čekají?

👉🏻 Investice 2.0 – tradiční vs. alternativní způsoby
👉🏻 Porazí investice do tenisek S&P500?
👉🏻 Jak finanční technologie mění svět investování?
👉🏻 Jak vydělat v bear marketu?
👉🏻 Bitcoin vs. altociny
👉🏻 Investice do fintech startupů
👉🏻 Krátkodobé investice do faktur
👉🏻 Investiční crowdfunding
👉🏻 Nejlepší investiční platformy pro drobné a začínající investory
👉🏻 Kde začíná a končí spolupráce bank a fintechu?

Každá krize přináší nové příležitost, říká Jan Hlavsa z Fondee

Rok 2022 byl pro investory náročný. Akcie, dluhopisy, nemovitosti, krypto – to vše šlo dolů. Každá krize ale přináší nové příležitosti. Pokud o tom chcete vědět víc, přijďte si o tom popovídat s Janem Hlavsou, zakladatelem online investiční platformy Fondee.

Lukáš Kovanda z Trinity Bank, Bitcoin krachuje. Ceny nemovitostí letí dolů

Ceny nemovitostí spadnou o 30 %. Bude to tak? Přijďte si poslechnout přednášku hlavního ekonoma Trinity Bank Lukáše Kovandy na Global Investment Summit v Praze.

Avatar Autor
Radim Oulehla

Nadšenec do e-commerce, online marketingu a FinTechů. Chorobný minimalista a odpůrce nesmazaných e-mailů. Spoluzakladatel Podpořit.cz.

Zvýhodněné vstupné

Výhodnější vstupenky můžete zakoupit se slevovým kódem FINTREE. Získáte slevu 30 %.

Koupit vstupenku