Startup Orbi, který se zaměřuje na pojištění a kontrolu smluv, přichází s novou verzí aplikace pro správu pojistek, hypoték, investic a spoření. Aplikace, kterou již využívá přes 10 tisíc zákazníků, umožňuje klientům jejich smlouvy digitalizovat, a pokud objeví lepší nabídku na trhu, tak i jednoduše přejít k jiné bance nebo pojišťovně. Orbi klade důraz na digitalizaci a efektivitu procesů s cílem zlepšovat finanční zdraví svých klientů prostřednictvím pokročilých technologických řešení. Nová verze aplikace je ke stažení zdarma pro iOS a Android zařízení.

„Klienti zanedbávají své finanční smlouvy a zbytečně tak přichází o spoustu peněz. Ať už je to proto, že se jim nechce na pobočku, nebo se ztrácí ve zbytečně komplikovaných službách. Orbi tohle řeší za ně a je k dispozici kdykoliv v mobilním telefonu,” říká Jakub Škrabánek, zakladatel a CEO Orbi.

Nové přihlašování bez hesla zvyšuje bezpečnost a pohodlí uživatelů

Nová verze aplikace umožňuje registraci bez hesla, což zvyšuje bezpečnost a pohodlí uživatelů. Zároveň byl do ní implementován AI asistent. Ten představuje revoluci v personalizovaném finančním poradenství v podobě vylepšené kontroly smluv, zejména pro doplňkové penzijní spoření, což následně umožňuje klientům optimalizovat jejich finanční plánování. „Jsme rádi, že můžeme představit řadu nových funkcí aplikace, které dále zlepšují uživatelský zážitek a efektivitu správy osobních financí. Tyto novinky jsou dalším krokem k naplnění naší vize – poskytnout každému jednoduchý přístup k férovému a transparentnímu finančnímu poradenství,” dodal Škrabánek.

Uživatelé si nově mohou aplikaci mezi sebou doporučit, dostanou za to odměnu 200 korun. Je třeba se zaregistrovat a nechat si zkontrolovat alespoň jednu smlouvu, ať již k životnímu pojištění, pojištění auta, majetku nebo penzijnímu spoření.

Co už aplikace Orbi umí dlouho a úspěšně

Aplikace, která je ke stažení od května 2023, nabízí širokou škálu funkcí, které uživatelům umožňují efektivně spravovat své finance. Klienti si mohou samostatně sjednat různé typy pojištění, včetně pojištění auta, majetku, odpovědnosti, cestovního a životního pojištění. Dále aplikace umožňuje sjednání investic, hypoték a jejich refinancování, stejně jako doplňkového penzijního spoření a dalších finančních produktů.

Aplikace také poskytuje komplexní kontrolu smluv, zejména pro pojištění auta, majetku a životní pojištění, čímž zajišťuje jejich správné nastavení. Důležitou funkcí je hlídání výročí smluv, které uživatelům připomíná důležité termíny. “Navíc aplikace nabízí sofistikovaný výpočet finančního zdraví klienta, který hodnotí kvalitu stávajících smluv, bere v úvahu budoucí finanční cíle a poskytuje personalizované rady pro zlepšení celkového finančního skóre,” doplnil Škrabánek.

Avatar Autor
Radim Oulehla

Nadšenec do e-commerce, online marketingu a FinTechů. Chorobný minimalista a odpůrce nesmazaných e-mailů. Spoluzakladatel Podpořit.cz.

Recenze Orbi

Jak Orbi obstálo v naší Fintree recenzi?

Přečíst recenzi