Už 100 tisíc zákazníků využívá na Alze výhodné doručení do všech odběrných míst e-shopu. Přesně tolik členů nyní čítá nový věrnostní program AlzaPlus+, který za paušál od 25 korun měsíčně poskytuje dopravu zdarma do téměř patnácti tisíc výdejních míst, a to na objednávky již od jedné koruny.

Nový program AlzaPlus+ má na kontě první významnou metu. Od konce května, kdy byl oficiálně spuštěn, se do něj zapojilo již 100 tisíc zákazníků e-shopu. Ti si díky programu mohou nechat bezplatně doručit jakoukoliv objednávku do AlzaBoxů, na pobočky i AlzaPointy a do všech partnerských odběrných míst a boxů společností Zásilkovna, pobočky České pošty a Balíkovny či PPL Parcel shopů, a výrazně tím ušetřit na dopravném, obzvlášť v nadcházející vánoční sezóně. 

„Máme velkou radost, že si zákazníci nový členský program oblíbili. Jako firma s mnohaletou historií si uvědomujeme, v jak náročné situaci se řada z nich před letošními Vánocemi ocitne. Od jara postupně představujeme nové služby, které jim starosti s vánočními nákupy mají podstatně ulehčit. Jednou z nich je právě program AlzaPlus+, který šetří nejen peníze za doručení, ale i čas strávený v kamenných obchodech, který mohou věnovat svým blízkým nebo sobě,“ říká místopředseda představenstva Alza.cz Petr Bena. 

Koncept programu AlzaPlus+ odráží rostoucí oblibu osobního vyzvednutí objednávek, které nyní využívá již 85 % zákazníků e-shopu. „Česká republika je v tomto ohledu specifická, zatímco v západních zemích volí dle průzkumů většina nakupujících doručení domů na adresu, v tuzemsku převládá osobní odběr v pick-up pointech. Když k tomu přičteme blížící se sezónu a pravděpodobnost úspěšného a včasného doručení dárků, představuje AlzaPlus+ ideální způsob, jak se vyhnout předvánočnímu stresu, a ještě přitom ušetřit,“ dodává Bena. 

AlzaPlus+

Za pouhých 25 korun měsíčně získává zákazník roční členství, a může tak nakupovat klidně každý den. Členové AlzaPlus+ tak již nemusí řešit, když k objednávce hračky pro dítě zapomenou přidat baterie, a bez obav je doobjednají zvlášť. Počet doručení po dobu trvání členství není totiž nijak zastropován a vztahuje se na všechny objednávky bez omezení. Dosavadní data ukazují, že naprostá většina členů volí právě roční předplatné, které je ve srovnání s měsíčním (59 Kč za měsíc) ještě výhodnější. 

V září navíc Alza připravila speciální akci pro držitele karet VISA – pokud v průběhu celého měsíce nakoupí v e-shopu zboží alespoň za 1 korunu a zaplatí za ně online svou platební kartou, obdrží automaticky k objednávce i měsíční členství v AlzaPlus+ zcela zdarma.

Další články o Alza.cz

Zdroj: TZ Alza.cz

Avatar Autor
Ondra Machač

Specialista na budování (nejen) obchodních vztahů. FinTech evangelista, který si bez technologie neuvaří ani čaj. Spoluzakladatel Podpořit.cz.

Líbí se vám článek? Podpořte nás kávou.

Naše články píšeme po nocích a občas musíme spánkový deficit dohnat šálkem kávy. Budeme rádi, když nás na jeden pozvete.

☕️ Chci vás pozvat!